fbpx
50years_separate_GR

Η αποστολή μας
Να παρέχουμε στους ειδικούς, οι οποίοι προέρχονται από διάφορους επιστημονικούς τομείς, τις πιο καινοτόμες λύσεις μας με τις καλύτερες υπηρεσίες.

Οι αξίες μας
Οι βασικές μας αξίες, η υπευθυνότητα και η ακεραιότητα, παρέμειναν αμετάβλητες από την πρώτη ημέρα της ANTISEL, 16 Οκτωβρίου 1967.

Οι άνθρωποι μας
Μέσω της ενδυνάμωσης και της ομαδικής εργασίας ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους μας να αναλάβουν πρωτοβουλίες και να προσφέρουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Οι πελάτες μας
Προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα εκτεταμένο δίκτυο από κορυφαίους οίκους επιστημονικού εξοπλισμού που ικανοποιεί τις ανάγκες τους και τους βοηθά να πρωτοπορούν στον τομέα τους.

Η ΑΝΤΙΣΕΛ είναι ο μεγαλύτερος διανομέας επιστημονικών προϊόντων και λύσεων στην Ελλάδα και στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1967 στη Θεσσαλονίκη. Ο αρχικός της στόχος ήταν να εισάγει και να διανέμει επιστημονικά προϊόντα και τεχνολογίες στην ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας. Σύντομα, μια σπουδαιότερη οπτική έγινε αντιληπτή μέσω της δημιουργίας μιας πελατοκεντρικής εταιρείας με σκοπό την επιτάχυνση της επιστημονικής εξέλιξης στην Ελλάδα .

Σήμερα, μετά από πέντε δεκαετίας εξυπηρέτησης επιστημόνων και ερευνητών σε ακαδημαϊκούς, βιομηχανικούς και τομείς υγείας, η ΑΝΤΙΣΕΛ έγινε ο κορυφαίος και πιο αναγνωρισμένος συνεργάτης επιστημονικών οργάνων, αντιδραστηρίων και αναλωσίμων στην Νοτιοανατολική Ευρώπη με μια δυνατή ομάδα που μετρά πάνω από 100 άτομα τα οποία είναι εξειδικευμένα στα παραπάνω πεδία.

Με το πέρασμα των χρόνων έχουμε προσαρμόσει τη δομή και τις ενέργειες μας ώστε να ανταποκρινόμαστε στις αναπτυσσόμενες ανάγκες της επιστημονικής κοινότητας. Αυτή τη στιγμή, είμαστε περήφανοι για το ότι μπορούμε να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη λύση προσαρμοσμένη στις ανάγκες των πελατών μας.  Από την εξυπηρέτηση πελατών στους ειδικούς εφαρμογών και από την εφοδιαστική στο τεχνικό τμήμα, το προσωπικό με γνώμονα την καλύτερη ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών, προσπαθεί συνεχώς για το καλύτερο.

Ξεκινώντας από τη Θεσσαλονίκη, η ΑΝΤΙΣΕΛ πλέον καλύπτει όλη την περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Η ΑΝΤΙΣΕΛ είναι σήμερα μια εταιρεία με ένα εξαιρετικά υποσχόμενο μέλλον. Με το πέρασμα των χρόνων,  οι κύριες μας αξίες και αρχές έχουν διατηρηθεί αναλλοίωτες από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της ΑΝΤΙΣΕΛ, την 16η  Οκτωβρίου 1967. Για περισσότερα από 55 χρόνια, ακούμε τους πελάτες μας, μοιραζόμαστε τις ανησυχίες τους όπως επίσης και τον ενθουσιασμό τους, και καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να τους βοηθήσουμε  να κάνουν την διαφορά. Αυτό είναι. Αυτοί είμαστε.

Η ιστορία μας

 • 1967

  Η αρχή

  Η ΑΝΤΙΣΕΛ ιδρύεται από τον Απόστολο Σελίδη. Το όνομα της ΑΝΤΙΣΕΛ προκύπτει από τη σύντμηση των λέξεων “Αντιπροσωπείες Σελίδη”.

  1 the founder of ANTISEL in 1967 2 the early days

 • Βάζοντας τα θεμέλια

  Υπογράφονται οι πρώτες συμφωνίες αποκλειστικής διάθεσης προϊόντων με ξένους οίκους. Το γραφείο της Αθήνας ιδρύεται το 1976. Εισάγονται στην αγορά νέες τεχνολογίες για τον τομέα των κυτταροκαλλιεργειών.

  4 exhibition in 70s

  1970’s

 • 1980’s

  Χτίζοντας σχέσεις

  Οι δεσμοί με τους πελάτες και τους προμηθευτές ενδυναμώνονται. Εισάγονται στην αγορά νέες εφαρμογές σχετικά με τη μοριακή βιολογία. Η ΑΝΤΙΣΕΛ γίνεται ένας από τους βασικούς διανομείς επιστημονικού εξοπλισμού στην Ελλάδα.

  7 exhibition in the 80s

 • Ανάπτυξη και επέκταση

  Νέα γραφεία δημιουργούνται σε όλη την Ελλάδα. Η εισαγωγή επαναστατικών προϊόντων στον τομέα των αναλυτικών μετρήσεων και των μοριακών διαγνωστικών είναι γεγονός. Ο ετήσιος τζίρος ξεπερνά τα 5 εκατομμύρια Ευρώ.

  9 looking for suppliers with innovative technologies

  1990’s

 • 2000's

  Νέα στρατηγική συνεργασία

  Η καθιέρωση του συστήματος ERP (Enterprise Resource Planning) σε συνδυασμό με το καινοτόμο CRM system (Customer Relations Management) είχε ως σκοπό τη βελτίωση της εργασιακής απόδοσης όλων των τμημάτων. Η εταιρεία πιστοποιείται με ISO ΕΝ 9001:2000 και 13485:2003.

  14 exhibition in 2007 DSC03590

 • Μία καινούρια εποχή

  Αξιοσημείωτες αλλαγές πραγματοποιούνται στην ΑΝΤΙΣΕΛ: Διαρκής επενδύσεις σε ανθρώπινο δυναμικό, νέες τεχνολογίες και υποδομή. Ο ετήσιος τζίρος ξεπερνά τα 25 εκατομμύρια Ευρώ. Η ΑΝΤΙΣΕΛ μετατρέπεται στον κορυφαίο διανομέα επιστημονικών προϊόντων και λύσεων στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

    ec85 9 looking for suppliers with innovative technologies

  2010 και έπειτα

 • 2020

  2020 … σήμερα

  Η ομάδα της ΑΝΤΙΣΕΛ με περισσότερους από 200 εξειδικευμένους επαγγελματίες υποστηρίζει τους επιστήμονες με περισσότερα από 400.000 προϊόντα. Κύκλος εργασιών που υπερβαίνει τα 59 εκατομμύρια ευρώ.

  2020 and beyond